Το διαφαινόμενο «διαζύγιο» του Κώστα Μενδρινού με τον ΠΑΣ Γιάννινα «αφύπνισε» αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Πέρα από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γιώργος Κιντής, τηλεφώνησε στον 25χρονο παίκτη, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναμένεται να μιλήσει με τον εκπρόσωπό του, Βαγγέλη Αγγελή, προκειμένου να δουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα του.

Ο Μενδρινός φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Ομόνοιας, στην οποία εργάζεται ο Τάκης Λεμονής. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στην κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και όπως γράφει η «SportDay», άνθρωπος της κυπριακής ομάδας τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο του παίκτη σε μια διερευνητική επαφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης είχε ενδιαφερθεί την περσινή σεζόν για τον 25χρονο παίκτη, αλλά φέτος ίσως χρειαστεί να τελειώσουν τα πλέι οφ για να αποφασίσει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ, το σύνθημα εν όψει playoffs»

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει πολυτέλεια να ξεκουραστεί ο Πινέδα με Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»

Δεσύλλας: «Άλλη κατάσταση τα playoffs, αν ξεκινήσει με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός»

Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Δούκας: «Τον Μάιο του 2027 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σπουδαία κίνηση Σαββίδη: Βοήθησε οικονομικά ένα παιδί να πάει στις ΗΠΑ για θεραπεία για καρκίνο

ΑΕΚ: Επιστρέφουν νωρίτερα οι τρεις… αποκλεισμένοι