"Φωνή λαού, οργή θεού", λέει μια παροιμία, την οποία ενστερνίζονται στο ακέραιο στον Άρη. Φαίνεται ότι οι έντονες αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», κατά την επιστροφή της αποστολής του Άρη, ήταν μόνο η αρχή. Απαίτηση του κόσμου της ομάδας είναι η διοίκηση να… πάρει κεφάλια και έτσι πρόκειται να γίνει, αφού ήδη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ετοιμάζεται να πάρει… σκούπα.

Ο προπονητής του Άρη θα παραδώσει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση μετά τους τρεις αγώνες των πλέι οφ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του, οι οποίες και θα υλοποιηθούν από τη διοίκηση, που τον εμπιστεύεται. Άλλωστε, οι παραστάσεις του Κούπερ από την καριέρα του αποτελούν εχέγγυο για την επόμενη μέρα.

Έτσι, αναμένεται να γίνει γενναίο ξεσκαρτάρισμα, με τις εξελίξεις όμως, να δρομολογούνται μετά το τέλος των πλέι οφ. Ο Κούπερ φαίνεται να είναι ευχαριστημένος μόνο από τους Νασούτι, Πρίττα, Τζόνσον, ίσως και τον Ναφτί, αλλά για μερικά πρωτοκλασάτα ονόματα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια (σ.σ. Γκαρσία, Αράνο, Κάλβο, Φερναντές, Νέτο) αφού δεν έχουν ικανοποιήσει και δύσκολα θα φορούν τη φανέλα του Άρη και τη νέα σεζόν.

Προς το παρόν, όμως, ο προπονητής του Άρη έχει ρίξει το βάρος στην ψυχολογία των παικτών, τους οποίους προσπαθεί να εμψυχώσει εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Με νίκη επί της «Ένωσης» ο Άρης θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικιών θέλουν ένα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τυνησίας, αλλά και την Π.Ο. της Αλβανίας για τις κλήσεις των Μεντί Ναφτί και Χρήστου Βαγγέλη για φιλικά παιχνίδια. Ο Τυνήσιος θα αγωνιστεί σε φιλικό παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Γαλλία, ενώ η Αλβανία θα παίξει κόντρα σε Ανδόρα και Μαυροβούνιο.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Συνάντηση Μαρινάκη-Μεντιλίμπαρ, το σύνθημα εν όψει playoffs»

Τσακίρης: «Δεν υπάρχει πολυτέλεια να ξεκουραστεί ο Πινέδα με Ολυμπιακό»

Κετσετζόγλου: «Έχει έτοιμο κορμό για τη νέα σεζόν η ΑΕΚ-Αδικήθηκε πέρσι ο Κοϊτά, φέτος είναι… κολώνα»

Τσορμπατζόγλου: «Προς επιστροφή Γιακουμάκης & Μιχαηλίδης - Tα δεδομένα για Κένι, Ζίβκοβιτς, Μεϊτέ ενόψει Παναθηναϊκού»

Σταματέλος: «Με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός στέλνει ένα μήνυμα πως τώρα που ξεκίνησαν τα σοβαρά ''είμαι'' εδώ»

Δεσύλλας: «Άλλη κατάσταση τα playoffs, αν ξεκινήσει με δύο νίκες ο Παναθηναϊκός»

Μαξίμοβιτς: «Έφυγα με λύπη από τον Παναθηναϊκό γιατί δεν κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Δούκας: «Τον Μάιο του 2027 θα έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού»

Σπουδαία κίνηση Σαββίδη: Βοήθησε οικονομικά ένα παιδί να πάει στις ΗΠΑ για θεραπεία για καρκίνο

ΑΕΚ: Επιστρέφουν νωρίτερα οι τρεις… αποκλεισμένοι

TAGS: Άρης