Για την πιθανή συνεργασία Ρεάλ Μαδρίτης και Ζοσέ Μουρίνιο, στο τέλος της σεζόν, πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί. Ο τεχνικός της Ίντερ, όμως, διέψευσε ότι έχει μιλήσει με τη διοίκηση των Μαδριλένων: «Δεν έχω μιλήσει με κάποια ομάδα», τόνισε, δήλωση η οποία δημοσιεύτηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα των «νερατζούρι»!

Ο Μουρίνιο προέβη στη συγκεκριμένη δήλωση από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται, προκειμένου να συμμετάσχει στη βράβευση των καλύτερων προπονητών του κόσμου, στην εκδήλωση που διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου.

Ανακοίνωση της Ίντερ!

«Αναφορικά με όσα αναφέρονται σήμερα σε διάφορα ιταλικά ΜΜΕ και μάλιστα με ιδιαίτερα έντονο τρόπο, η Ιντερ επισημαίνει με απόλυτο τρόπο ότι δεν έχει έρθει σε καμία επαφή με προπονητές, είτε άλλων συλλόγων, είτε εθνικών ομάδων, με δεδομένο ότι ο σύλλογος έχει συμβόλαιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο μέχρι το 2012.

Ολοι μας είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στις επόμενες σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας
», ανέφερε από την πλευρά της, με ανακοίνωση που εξέδωσε, η Ίντερ.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube