Σοβαρά εξετάζουν στη Σεβίλλη το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιόσι Μπεναγιούν από τη Λίβερπουλ, όπως τουλάχιστον αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “The Guardian”.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι υπεύθυνοι της Σεβίλλης θέλουν να ανανεώσουν το ρόστερ της ομάδας και ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Το μέλλον του Μπεναγιούν φαίνεται να μην είναι σίγουρο στη Λίβερπουλ και ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ για να αγωνιστεί σε μια άλλη που θα έχει βασικό ρόλο και σαφώς περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Μπεναγιούν πήγε στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2007 με μεταγραφή από τη Γουέστ Χαμ. Από τότε έχει αγωνιστεί σε 90 παιχνίδια με τους “Reds”.

Πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα είχε γραφεί ότι ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, ενώ στην Βρετανία γράφεται ότι για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Άστον Βίλα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube