Ένα ιστορικό λάθος διορθώθηκε, έστω και με καθυστέρηση. Η ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του Τόγκο στο Κόπα Άφρικα για τέσσερα χρόνια δεν ισχύει -πλέον- μετά από απόφαση της εκτελεστικές επιτροπής της ομοσπονδίας της Μαύρης Ηπείρου.

Η ομοσπονδία του Τόγκο είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από την τελευταία διοργάνωση που διεξήχθη στην Ανγκόλα, όταν δύο μέλη της αποστολής και ο οδηγός του πούλμαν της αποστολής δολοφονήθηκαν σε ένοπλη επίθεση τις παραμονές της έναρξης των αγώνων.

Παράλληλα, κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν τραυματιστεί και όλοι είχαν υποστεί σοκ, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να αγωνιστούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρώτο μήνυμα του Ντίας μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό: «Απέτυχα, φταίω και απολογούμαι…»

Ο Ινιέστα στο τεχνικό επιτελείο του Μαρόκου

Η μάχη… της πετσέτας: Τα κωμικοτραγικά περιστατικά με τον αναπληρωματικό πορτιέρε στον αφρικανικό τελικό

Η στιγμή που κάνει άπαντες να υποψιάζονται για επιτηδευμένη αστοχία του Ντίας στο πέναλτι του τελικού

Ο Ινφαντίνο καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων μελών της εθνικής Σενεγάλης

Ολονύχτια επεισόδια στο Παρίσι, μετά τη λήξη του αγώνα Σενεγάλη – Μαρόκο

Προπονητής Μαρόκου: «Ο Μπραχίμ Ντίας επηρεάστηκε από την ντροπιαστική κίνηση του προπονητή της Σενεγάλης»

Απίθανη στιγμή: Ο Μανέ συνειδητοποιεί ότι του έπαιρνε συνέντευξη ο Άμραμπατ!

Μεντί: «Ας είμαστε σοβαροί, δεν έχασε επίτηδες το πέναλτι ο Μπραχίμ Ντίας»

Μαροκινοί δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες τον προπονητή της Σενεγάλης στη συνέντευξη Τύπου!