Εορταστικό ήταν το κλίμα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά», σε χαλαρή διάθεση πλέον αφού ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ επετεύχθη, αστειεύονταν συνεχώς μεταξύ τους, ενώ δεν έλειψαν και τα… μπουγέλα, με τον Λίνο να κάνει την αρχή καταβρέχοντας τον Τσιρίλο.
Ο Πάμπλο Κοντρέρας αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, αφού αναχωρεί για τη Χιλή ώστε να λάβει μέρος στην προετοιμασία της εθνικής του ομάδας, ενώ ήδη στη Νότιο Αφρική βρίσκεται ο Μπράις Μουν. Από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ (21:15), που έχει πάρει χαρακτήρα φιέστας, θα απουσιάσουν επίσης οι τιμωρημένοι Σορλέν και Φιλομένο, καθώς και ο Χαλκιάς που πήρε άδεια για να ξεκουραστεί πριν αρχίσει προετοιμασία με την Εθνική, όχι όμως και ο επίσης διεθνής Μαλεζάς, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές αμυντικών.
Στην προπόνηση έλαβε μέρος ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος «ζεσταίνεται» για το φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του στη γενέτειρά του, την Κοΐμπρα, και στο οποίο έχουν προσκληθεί οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας.