Την υπογραφή του σε συμβόλαιο που λήγει τον Δεκέμβρη του 2013 έβαλε ο Γιάννης Σκόνδρας του Ατρομήτου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ ο προπονητής του Γιώργος Δώνης χαρακτήρισε την ανανέωση του 19χρονου αμυντικού ως «επένδυση».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο. Είναι η ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα, την αγαπάω και θέλω να τη βοηθήσω για να φθάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Οι φιλοδοξίες μου συμβαδίζουν απόλυτα με τις φιλοδοξίες της ομάδας και εύχομαι μαζί με τους φλάθλους μας να ζήσουμε πολλές επιτυχίες. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και της τεχνικής ηγεσίας προς το πρόσωπό μου. Μου έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα κι εγώ από την πλευρά μου πρέπει να κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής», ήταν τα λόγια του παίκτη.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Δώνης, τόνισε: «Εμείς επενδύουμε σε νέους παίκτες. Ο Γιάννης είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστης και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι το καλύτερο για την καριέρα του είναι να παραμείνει στην ομάδα. Μετά από συζήτηση που είχα μαζί του, κατάλαβε ότι η πρόοδος και η εξέλιξή του θα είναι πολύ σημαντική στην ερχόμενη περίοδο».

Η ανακοίνωση ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σκόνδρα. Σήμερα το πρωί ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιστή Γιάννη Ευαγγελόπουλο κι επήλθε πλήρης συμφωνία σε όλους τους τομείς.

Πλέον το συμβόλαιο του εν ενεργεία διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή της ομάδας, που έληγε τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους έχει ισχύ μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013
».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H συγκινητική ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα για τη γιορτή του πατέρα

«Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ για Μουκουντί, το συζητάει με πάνω από 5-6 η ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Θα προσπαθήσει να κλείσει περιπτώσεις μεταγραφών την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Να ξεκαθαρίσει το θέμα Μεϊτέ μέχρι την Τετάρτη - Βατή η απόκτηση Μπρεϊθγουέιτ αν δεν ανέβει η Εσπανιόλ»

Νικολακόπουλος: «Το παζλ με Γκαρσία, Χορδάν και Ιμπόρα, Όρτα στον Ολυμπιακό»

Νικολογιάννης: «Θέλει να βάλει τους κανόνες του ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό - Πιθανότατα αριστερός μπακ η πρώτη προσθήκη»

Βίντεο από τις δύο ευρωκούπες του Ολυμπιακού στον Άγιο Νικολάο

Πρόεδρος Μπράγκα για Όρτα: «Ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς και το deadline δεν έχει τελειώσει»

Τι έγινε στο τουρνουά «Fair Play Cup» που διοργανώνει η Ακαδημία της ΑΕΚ - Οι απονομές από Πήλιο και Χρυσόπουλο

ΠΑΟΚ: Έκλεισε στη Σεβίλλη ο Ετζούκε σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο - Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές