«Λάθος» χαρακτήρισε την αδυναμία των παικτών του Άρη να εκμεταλλευθούν την αριθμητική τους υπεροχή σε μεγάλο διάστημα του αγώνα (απ’ το 38’ μέχρι το 74’) με τον Ολυμπιακό (0-0) ο Έκτορ Κούπερ.

«Ήταν λάθος μας που δεν αξιοποιήσαμε το χρόνο με τον οποίο παίζαμε με παίκτη παραπάνω», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν λάθος μας που δεν αξιοποιήσαμε το χρόνο με τον οποίο παίζαμε με παίκτη παραπάνω. Η κούραση είναι εμφανέστατη.

Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όταν και η δική μου ομάδα έμεινε με 10 παίκτες άνοιξε πολύ το παιχνίδι και θα μπορούσε να προηγηθεί ο κάθε ένας. Και οι δύο ομάδες είχαμε ευκαιρίες», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ίσως να μας έλειψε η πιο καθαρή σκέψη από το κέντρο και μπροστά. Ο Ολυμπιακός είχε ένα καλό παιχνίδι, εμείς ήμασταν οργανωμένοι και αυτό ήταν το κλειδί για να μην δεχθούμε πιεστικές επιθέσεις.

«Δυστυχώς χάσαμε το Νασούτι για το επόμενο ματς (σ.σ. ) ενώ έχουμε και πολλούς τραυματισμούς. Η θλίψη που μου μένει έχει να κάνει με την εικόνα του Άρη που έπεσε σε σχέση με το ματς με την ΑΕΚ. Αυτό που μας έλειψε ήταν η ένταση», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης