Ακόμη δέκα χρόνια θα ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι να εργάζεται στην Τσέλσι, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την κατάκτηση του νταμπλ (πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας) από τους «μπλε». Ο Ιταλός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη ζωή στο Λονδίνο και τόνισε ότι θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι υπάρχει σταθερότητα στην αγγλική ομάδα.

«Μετά την φετινή πρώτη μου σεζόν στην ομάδα, εάν κάποιος με ρωτούσε πόσο καιρό θέλω να παραμείνω εδώ, θα του απαντούσα πως θέλω να μείνω περίπου δέκα χρόνια! Δεν θα ήταν κακή ιδέα, ειδικά αν κάθε χρονιά είναι όπως η φετινή. Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν υπέγραφα νέο συμβόλαιο», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να αισθάνεσαι σιγουριά σε μια ομάδα. Μου αρέσει η ζωή στην Αγγλία και είναι εύκολο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως η Τσέλσι. Οι άνθρωποι εδώ σε βοηθούν ότι και αν χρειαστείς».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νεαρός ποδοσφαιριστής σόκαρε τη Γιουνάιτεντ και ζήτησε να μείνει ελεύθερος πριν κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα!

Πετάει σαν… παγώνι η Λιντς, σκόρπισε τη Νιούκαστλ και παραμένει αήττητη!

Ξανά στη Λίβερπουλ ο Τζέιμς Μίλνερ, δουλεύει για το δίπλωμα προπονητικής!

VAR και AVAR από το ντέρμπι του «Ολντ Τράφορντ» έμειναν εκτός ορισμών διαιτησίας για την επόμενη αγωνιστική!

Ντε Τσέρμπι: «Ο Ριτσάρλισον δεν πρόκειται να παίξει ξανά»

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!