Την ώρα που στην ΑΕΚ τον είχαν… ξεγραμμένο για φέτος -μετά τον τραυματισμό του- και ο ίδιος φερόταν έτοιμος να πακετάρει από τώρα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ο Σάββας Γκέντσογλου διέψευσε όλα τα… προγνωστικά.

Ο 19χρονος μέσος ένιωσε καλύτερα τη Δευτέρα, «έσφιξε τα δόντια» και αφού κατάφερε να προπονηθεί κανονικά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η διάταση στους οπίσθιους μηριαίους, που είχε υποστεί στην προπόνηση της Παρασκευής, εκτιμούνταν πως δεν θα επέτρεπε στον Γκέντσογλου να γυρίσει νωρίτερα από διάστημα μιας εβδομάδας, ωστόσο η μεγάλη επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα στο κρίσιμο τελευταίο ματς των play off επέσπευσε την επιστροφή του και του έδωσε μια θέση στα πλάνα του Μπάγεβιτς.

Η απουσία, άλλωστε, από αυτά αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών (θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μαϊστόροβιτς και Μάκος, οι τραυματίες Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο και ο Τζεμπούρ που ενσωματώθηκε στην εθνική Αλγερίας) δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Σερβοέλληνα τεχνικό, που εννοείται ότι χρειάζεται όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Στους τελευταίους συμπεριλαμβάνεται πλέον και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που -ελλείψει και άλλου κλασικού κεντρικού αμυντικού, πέραν του Μανωλά- βρέθηκε επίσης στη 18άδα της Τετάρτης. Ο Έλληνας στόπερ, μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην ενδεκάδα, δίπλα στον νεαρό -σε περίπτωση που ο Γιάχιτς προτιμηθεί να αποτελέσει τον παρτενέρ του Παντελή Καφέ στα χαφ.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» είναι οι εξής:

Σάχα, Αραμπατζής, Κουτρομάνος, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Γιάχιτς, Μανωλάς, Καράμπελας, Καφές, Λαγός, Μαντούκα, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Μπλάνκο, Νέμεθ, Σκόκο και Λεονάρντο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Έχουν υποχρέωση οι παίκτες του Ολυμπιακού να πάρουν το πρωτάθλημα και για αυτό...»

Τσακίρης: «Ψάχνει για βασική επιλογή στο 6 η ΑΕΚ - Η ιδιαιτερότητα για τον στόπερ»

Πανσερραϊκός: Συνέντευξη Τύπου του Καζία τη Δευτέρα - Τα θέματα που θα τεθούν

Ισέκα: «Ανυπομονώ για το Σούπερ Καπ - Η σύζυγός μου έκλαιγε όταν έφυγα από τον ΟΦΗ»

Δεσύλλας: «Οι λεπτομέρειες για τον Βοτανικό - Έτσι θα είναι εσωτερικά το γήπεδο»

Μάνατζερ Λιβάκοβιτς: «Fake news τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού»

Οζντόεφ: «Μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό εξελίσσεσαι - Πιο ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα από το ρωσικό»

Ντεσπόντοφ: «Νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ και δεν μου περνάει από το μυαλό να φύγω»

Φρίντεκ: «Θα ήθελα να παίζω περισσότερο - Όλα ανοιχτά με το μέλλον μου στον Άρη»

ΠΑΟΚ: Επιμένει για Αντράντε και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στις προπονήσεις

TAGS: A.E.K.