Τον Φερνάντο Σάντος για την προσφορά του στον ΠΑΟΚ ευχαριστεί η ΘΥΡΑ 4. Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποχαιρετούν τον Πορτογάλο τεχνικό αναγνωρίζοντας τα οφέλη που αποκόμισε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την παρουσία του στον πάγκο.

Εκτός αυτών οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλωσορίζουν τον Ζόρζε Κόστα ο οποίος αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον δάσκαλο Φερνάντο Σάντος για την τριετή προσφορά του που συνέβαλλε τα μέγιστα στο χτίσιμο μίας πρωταγωνίστριας ομάδας από το μηδέν. Ο σεβασμός μας προς το πρόσωπο του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο γιατί μιλάμε για έναν επαγγελματία που ποτέ δεν χάιδεψε τα αυτιά του κόσμου, έκανε αθόρυβα τη δουλειά του και βοήθησε όλους μας να κατανοήσουμε παραπάνω το άθλημα του ποδοσφαίρου. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ δεν στέκεται σε πρόσωπα και δεν τελειώνει ποτέ.

Ο αντικαταστάτης του θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ζόρζε Κόστα, ένας νέος προπονητής που μέχρι στιγμής δεν έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες με απαιτήσεις. Εννοείται πως τον καλωσορίζουμε και του υποσχόμαστε πως θα τον στηρίξουμε και αυτόν γιατί έχουμε σημαντικές μάχες να δώσουμε σε δύο μήνες από τώρα.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

AGRADECIMENTOS DO PROFESSOR PARA TUDO»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Οριστική η συμφωνία με Σάμσουνσπορ για Φαν Ντρόγκελεν, έρχεται άμεσα στην Αθήνα

Asteras ΑΚΤΟR: Το επικό βίντεο με πρωταγωνιστή Μακέντα για την έναρξη της προετοιμασίας

Έπιασε δουλειά ο Χατζηδιάκος: Το βίντεο του ΠΑΟΚ από την πρώτη του προπόνηση

Σαββίδης στην ομάδα: «Απόλυτη στήριξη στον Λίσι»

Κάρμο: «Εδώ είναι το σπίτι μου, αγαπώ αυτόν τον σύλλογο και την πίεση για τίτλους»

Σιπιόνι: Το Σάββατο οι εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού στον ώμο

Στα χνάρια του πατέρα του: Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο, εντάσσεται στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού!

Το μήνυμα… βασικού του Ζότα Σίλβα και οι υποσχέσεις των νέων: Το σχόλιο Αντύπα από την Ολλανδία στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ζότα Σίλβα: «Ήταν εύκολο να πω το ναι στον Ολυμπιακό - Παίζω όπου με χρειάζεται η ομάδα»

Δεσύλλας: «Ο Φαν Ντρόνγκελεν ήθελε πολύ τον Παναθηναϊκό - Κανονικά στη λίστα με την Πάκσι»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.