Θέλει να κερδίζει τίτλους. Η φετινή σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι δεν του έδωσε αυτή τη δυνατότητα και για τον λόγο αυτό ο Κάρλος Τέβες θέλει να γυρίσει στην Αργεντινή για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς.

Η είδηση αυτή σήμανε συναγερμό στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα ήθελε τον Αργεντινό επιθετικό. Αυτός όμως επιζητά τον επαναπατρισμό του και όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα επιστρέψει εκεί που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Σε συνέντευξή του στο Fox Sports και σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής ανέφερε : «Δική μου επιθυμία είναι να φύγω κάποια μέρα από τη Σίτι και να επιστρέψω στην Μπόκα Τζούνιορς. Φέτος έκανα προσωπικά μια καλή χρονιά, χωρίς να μπορέσω να πάρω κάποιον τίτλο με την ομάδα μου, κάτι που με απογοήτευσε. Στόχος μου ήταν να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να παλέψω για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Αργεντινής. Είναι η ομάδα που θέλω να αγωνίζομαι, όταν παίζω για την Αργεντινή παίζω για τη φανέλα, ποτέ για τα χρήματα».

Οι διοικούντες τη Μάντσεστερ Σίτι θορυβήθηκαν από τα λεγόμενα του Τέβες, αφού στηρίζουν πολλά στον Αργεντινό και η φυγή του θα είναι πισωγύρισμα ενόψει της νέας σεζόν.


Επιμέλεια:Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Premier League - 35η αγωνιστική: Στην κόψη του ξυραφιού ο τίτλος με δύσκολες αποστολές για Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι

«Ο Τονάλι θέλει να μείνει Αγγλία με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ να μονομαχούν για χάρη του»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εξετάζεται ο Ιραόλα, παραμένει πιθανότερο το σενάριο παραμονής του Κάρικ

«Η Άρσεναλ προγραμματίζει πωλήσεις ώστε να μαζέψει χρήματα για την αγορά του Άλβαρες από την Ατλέτικο»

Αυτό το… δικό της παιδί, δεν έπρεπε να χαθεί: Η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την ανανέωση με τον Μέινου!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Άσλεϊ Γιανγκ

Σοκαριστική ατυχία: Επέστρεψε από χιαστό και το έπαθε ξανά μέσα σε 10 λεπτά αγώνα!

Κάθεσαι, απολαμβάνεις 6 λεπτά και ψηφίζεις το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα της Λίβερπουλ!

Υποβιβασμός και αλλαγή προπονητή στην Μπέρνλι, τέσσερα ματς πριν το φινάλε της σεζόν

Η Λίβερπουλ θα αποχαιρετήσει τον θρύλο της στο «Άνφιλντ»: Τα δεδομένα για τον τραυματισμό του Σαλάχ