Στο ποδόσφαιρο μία στιγμή, μία λεπτομέρεια μπορεί να σε μετατρέψει από «βάτραχο» σε «πρίγκιπα» ή να σε στείλει στον πάτο, χωρίς επιστροφή.

Αυτή, όμως, είναι η ομορφιά του συγκεκριμένου αθλήματος, η οποία το έχει αναγάγει σε «βασιλιά των σπορ» και αυτό ακριβώς πραγματεύεται εύστοχα η νέα διαφημιστική καμπάνια της Nike, «write the future».

Μετά λοιπόν από τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος, στο ευφυές διαφημιστικό της εταιρίας αθλητικών ειδών, παρουσιάστηκε με πλούσια γενειάδα και μπυρο- κοιλιά, στα όρια της κατάθλιψης, τώρα ήρθε η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής Πορτογάλος, όμως, στην εν λόγω καμπάνια, αντιπροσωπεύει την άλλη όψη του νομίσματος. Τον άνθρωπο, τον οποίο το άθλημα μετέτρεψε σε «ήρωα».

Στο διαφημιστικό παρουσιάζεται -ένα τεραστίων διαστάσεων ασημένιο- άγαλμα του επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την παρουσίαση του οποίου χειροκροτεί πλήθος Μαδριλένων.

Τα γυρίσματα του διαφημιστικού έλαβαν χώρα σε μία ήσυχη πλατεία ("Plaza de Ramales") σε δυτική συνοικία της ισπανικής πρωτεύουσας.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από το εντυπωσιακό διαφημιστικό της Nike:



Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους

Ελένη Μενεγάκη: Από την Ισπανία στέλνει ένα μήνυμα μέσω των στίχων των Gipsy Kings

Παύλος Σταματόπουλος: Πήγε για φαγητό με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βρήκε ένα... μήνυμα στο αυτοκίνητό του

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο επικός λόγος που συνεργάζεται με τη Γερονικολού και η τρολ ατάκα για τον γάμο της Μπάρκα

Κατερίνα Λιόλιου: Έσβησε κεράκια στο καμαρίνι της λίγο πριν από την πρεμιέρα της - Οι ευχές του συντρόφου της

Γιάννης Αϊβάζης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά και η πρώτη κοινή εμφάνιση

3+1 ζώδια που επιστρέφουν (σχεδόν) πάντα σε πρώην

Ο Αρναούτογλου σε mood Eurovision: Χορεύει το «Jalla» με την Antigoni και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό