Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα τον Ολυμπιακού Βόλου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας με σκόρερ τους Δημούτσο (25’) και Ρουκάβινα (35’). Ενθαρρυντικά νέα από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθησαν οι Πετρόπουλος και Χριστοδουλόπουλος.

Για τον μεν πρώτο δεν διαπιστώθηκε κάποια σοβαρό πρόβλημα ενώ για τον Χριστοδουλόπουλο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ήπια τενοντίτιδα μακρού καμπτήρα του μεγάλου δακτύλου στο αριστερό πόδι.
Όσο για το φιλικό κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, για τους «πράσινους» αγωνίστηκαν οι : Καρνέζης (70’ Ραντοβάνοβιτς), Μπιάρσμιρ, Μελίσσης, Σαριέγκι, Καντέ (70’ Λιόλιος), Σιμάο (70’ Λαγός), Μαρίνος, Δημούτσος (70’ Σταμπολζίεφ), Λέτο (70’ Μπουτζίκος), Κλέϊτον (70’ Φέτσης), Ρουκάβινα (70’ Ταχμαζίδης).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Δάρλας και Γκαλίνοβιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube