Την πρότασή του για ένα αυτοδύναμο λειτουργικά αθλητικό συγκρότημα στον Βοτανικό παρουσίασε το Δ.Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο. Αυτό θα ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου και θα σέβεται, ταυτόχρονα, το περιβάλλον.

Το νέο αθλητικό κέντρο στο Βοτανικό αποτελείται από κεντρικό γήπεδο αθλοπαιδιών 1720 θεατών, προπονητήριο αθλοπαιδιών, αίθουσες πάλης, πυγμαχίας, άρσης βαρών, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ξιφασκίας και ενόργανης γυμναστικής.

Ακόμη, γραφεία, ιατρείο, αίθουσα dopping, στούντιο συνεντεύξεων, αναψυκτήριο, αποδυτήρια, αποθήκες, χώρους Η/Μ εγκαταστάσεων κλπ. Επίσης, περιλαμβάνει υπόγειο χώρο στάθμευσης 126 αυτοκινήτων.

Τέλος, προβλέπεται ανοικτή κολυμβητική δεξαμενή Ολυμπιακών διαστάσεων (50.00 m x 2.400 m) και αντίστοιχη εκμάθησης.

Η κάλυψη των εγκαταστάσεων είναι 3750 m2 και η δόμηση 7500 m2, το δε ύψος από τη στάθμη του εδάφους είναι 18 m με 2m επιπλέον για τη στέγη.

Συνάντηση Κίτσιου με ΓΗΠΕΛ

Εξάλλου, το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συνήλθε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του Συλλόγου και μεταξύ άλλων, έγινε ενημέρωση σχετικά με τις συναντήσεις του Προέδρου του ΠΑΟ, Μιχάλη Κίτσιου, με τους αρμοδίους της ΓΗΠΕΛ.

Μάλιστα, εστάλη το μνημόνιο συνεργασίας ΠΑΟ-ΓΗΠΕΛ στην Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Τίνα Μπιρμπίλη, ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το νέο, κορυφαίο app της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το μέλλον της ψηφιακής εμπειρίας των φιλάθλων!

Δεσύλλας: «Η σημασία της παρουσίας του Αλαφούζου στη σημερινή προπόνηση - Ο Ραστόντερ έχει ήδη 4 γκολ»

Άμεση επιστροφή στη δουλειά και προετοιμασία για την ΑΕΚ στον Παναθηναϊκό

Στο προπονητικό του Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος, είχε συνομιλίες με Νίστρουπ, Κοτσόλη και παίκτες

Τσανάκας: «Πάλι σοβαρός ο Ολυμπιακός, νικάει και από… συνήθεια - Είχε το θράσος που χρειάζεται ο Τουφάκης»

Κετσετζόγλου: «Βλέπω μια αυταρέσκεια στην ΑΕΚ φέτος - Θα έρθουν και άλλες… φάπες με τέτοια νοοτροπία»

Άρης: Συναγερμός για Μπρούμα – Φόβοι για θλάση, δύσκολα προλαβαίνει τον Λεβαδειακό

Μπανζά: Τρία στα τρία και γκολ με το «καλημέρα» ως βασικός στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πρωί της Πέμπτης (29/10) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον Asteras AKTOR

Βάργκα: «Να μπορέσω να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες μου στο μέλλον»