Λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Ερνέστο Βαλβέρδε να κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός τέθηκε και το ζήτημα του νέου προπονητή της ομάδας.

«Δύο φορές προσπάθησα να έρθω σε επαφή μαζί του και αυτός το τρέναρε», ήταν η απάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού, εκφράζονται τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του Ισπανού τεχνικού.

Στα άλλα αγωνιστικά ζητήματα η συζήτηση δεν… απλώθηκε. Απλώς όταν η κουβέντρα στράφηκε στηην έναρξη της προετοιμασίας η θέση του προέδρου του Ολυμπιακού ήταν πως μέχρι την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τόσο οι παίκτες, που έχουν συμβόλαια με ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου, όσο και το τεχνικό επιτελείο θα είναι στο Ρέντη για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλήρη ρήξη τένοντα ο Ουναΐ: Χειρουργείται και επανέρχεται στα playoffs

Σαββόπουλος: «Έχει πολύ καλά πρώτα 45λεπτα ο Άρης - Δεν εκτιμώ ότι θα δούμε μεγάλο ροτέισον»

Αθανασίου: «Φυσικά και ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη - Τα εξαιρετικά στατιστικά του Ντέσερς»

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»