Χαρούμενος που θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Πορτογαλία δήλωσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για τον οποίο την Κυριακή θα δοθεί αποχαιρετιστήριο ματς για όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο. Με αφορμή την έλευση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στην Ιβηρική Χερσόνησο, οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει στην υπόθεση του Ζόρζε Κόστα.

«Θα είναι ευλογία για εμένα να ολοκληρώσω την καριέρα μου εκεί απ' όπου ξεκίνησα. Θα είναι μοναδική εμπειρία το να μοιραστώ αυτή τη στιγμή μαζί με φίλους, που παίξαμε στην ίδια ομάδα κατά την διάρκεια της καριέρας μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω κερδίσει πολλούς τίτλους. Έχω παίξει σε σπουδαίες ομάδες και βρέθηκα δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Παρόλα αυτά έζησα και άσχημες καταστάσεις, όμως για το τέλος αφήνω μόνο τα καλά».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στο θέμα του Ζόρζε Κόστα: «Είχαμε μια εξαιρετική σεζόν με τον Φερνάντο Σάντος, όμως τώρα μείναμε χωρίς προπονητή και είναι λογικό να ψάχνουμε τον αντικαταστάτη του. Θα μιλήσω με τον Ζόρζε και για οικογενειακά θέματα, αλλά και για επαγγελματικά».

Να σημειωθεί ότι τον Κονσεϊσάο θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους παίκτες, όπως ο Βιέρι, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο Ιβάν Ντε Λα Πένια, ο Άλαν Μπόκτσιτς, ο Μαρσέλο Σάλας, ο Φερνάντο Κόουτο, ο Ζόρζε Κόστα (που φέρεται να είναι ο βασικός υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ) και άλλοι πολλοί αστέρες του ποδοσφαίρου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.