Ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά και των εφημερίδων με «πράσινα» αισθήματα έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μέσω ενός πανό, το οποίο αναρτήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και στο παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με τον Πανελλήνιο.

«Τζίγκερ, Derby, Πράσινη κόψτε τα αστεία, μην βάζετε εμπόδια στου ΠΑΟ την Δυναστεία»…

Αυτό αναγράφει χαρακτηριστικά το πανό των οπαδών, οι οποίοι παίρνουν για ξεκάθαρη θέση για το μέλλον της διοίκησης του Παναθηναϊκού.
Την ερχόμενη Παρασκευή είναι προγραμματισμένη νέα συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ στο οποίο θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του «προέδρου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Ανδρέα Βγενόπουλου στο ζήτημα, ενώ υπάρχουν φήμες για ενδεχόμενη συνάντηση των τριών ανδρών: Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης–Ολυμπιακός: Παράδοση, ισορροπία και «σφιχτά» σκορ στο ντέρμπι

Τσορμπατζόγλου: «Το πιθανό δίδυμο στα χαφ του ΠΑΟΚ με την έλευση Ζαφείρη και η διαχείριση με Ατρόμητο»

Σαββόπουλος: «Πρέπει να σηκώσει κεφάλι ο Άρης-Πιθανό σχήμα χωρίς Μορόν»

Τσανάκας: «Με φόρα από την Αστάνα ο Ολυμπιακός, η εκτίμηση για Ελ Κααμπί και την παραμονή του»

Παγκάκης: «Πολύ σημαντικό το ματς με τον Βόλο-Οι επιλογές Μπενίτεθ για 11άδα»

Κετσετζόγλου: «Πολύ δύσκολο το ματς με Παναιτωλικό για την ΑΕΚ-Η πιθανή 11άδα»

Τσιφτσής: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας στη Βουλγαρία – Πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη στο Περιστέρι»

Λαφόν: «Πάνω απ’ όλα η νίκη με τον Βόλο – Δύσκολο να αφήνω την ομάδα για το Κόπα Άφρικα»

Κωνσταντινίδης: «Οι βαθμοί που χάνονται τώρα, δύσκολα αναπληρώνονται»

Stoiximan Super League: Τα μεγάλα ραντεβού σε Αγρίνιο, Περιστέρι, Λεωφόρο και Θεσσαλονίκη