Άτυχος στάθηκε ο Μάρεκ Γιανκουλόφσκι της Μίλαν καθώς υπέστη κάκωση στο αριστερό πόδι στο Σαββατιάτικο ματς στο οποίο η εθνική του ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Ρουμανία στην Κοστάντζα. Οι οριστικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ θα βγουν την Τρίτη αφού η θλάση μπορεί να είναι από ελαφριάς μέχρι βαριάς μορφής.

Μετά και τον τραυματισμό του πρώην παίκτη της Ουντινέζε και με δεδομένη την άσχημη φυσική κατάσταση του αρχηγού, Πάολο Μαλντίνι, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κάχα Καλάτζε και Γιάπ Σταμ, οι «Ροσονέρι» σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιπλέον αμυντικού στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι φιναλίστ του Champions League είχαν προσπαθήσει να εντάξουν στο δυναμικό τους τους αμυντικούς Βινσέντ Κομπανί (Άντερλεχτ), Φελίπε (Ουντινέζε), Γκονζάλο Ροντρίγκεζ (Βιγιαρεάλ), Σισίνιο (Σάο Πάολο), και Κριστόφ Μέτσελντερ (Ντόρτμουντ), αλλά για διαφορετικούς λόγους, κανένα από τα φλερτ δεν κατέληξε σε γάμο. Οι άνθρωποι της Μίλαν εξετάζουν το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση στην Πάρμα για την απόκτηση του διεθνή αμυντικού Ντανιέλε Μπονέρα, ποδοσφαιριστή για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί και οι Λίβερπουλ, Ίντερ. Η περίπτωση του Ιταλού οπισθοφύλακα έχει δύο πλεονεκτήματα: το πρώτο είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας, και το δεύτερο ότι αφού η Πάρμα δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ο παίκτης σε περίπτωση που αποτελέσει κάτοικο Μιλάνου θα μπορέσει να δηλωθεί στη σχετική λίστα και να αγωνίζεται στα ματς του Champions League.

Πάντως ο Γιανκουλόφσκι, όπως και ο Τσεχ, θα χάσει σίγουρα τον αγώνα της Τετάρτης με την Αρμενία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου της Γερμανίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Κοντογεώργης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube