Ο περιζήτητος μέσος της Άστον Βίλα και μέλος της εθνικής Αγγλίας, Τζέιμς Μίλνερ απέκλεισε κάθε πιθανότητα μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της News of the World ο Μίλνερ δεν πρόκειται να συναινέσει στην μετακόμιση του στο «Old Trafford» επειδή το… παρελθόν του στην Λιντς Γιουνάιτεντ δεν του το επιτρέπει.

Ο 24χρονος μέσος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Γιόρκσαϊρ ενώ πρόλαβε να φορέσει και σαράντα οκτώ φορές την φανέλα της Λιντς προτού τον αποκτήσει η Νιούκαστλ το 2004 έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον η αξία του έχει εκτοξευθεί στα σαράντα επτά εκατομμύρια ευρώ περίπου σύμφωνα με τον Μάρτιν Ο’ Νιλ. Αυτό σημαίνει πως η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ύψους είκοσι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ δεν είναι καν συζητήσιμη. Στο "παιχνίδι" της απόκτησης του έχει μπει και η Τσέλσι, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να φαίνεταιπως προτιμά την Λίβερπουλ και αυτή την περίπτωση την συζητά μόνο εφόσον ο νυν προπονητής του στους «χωριάτες», Μάρτιν Ο’ Νιλ αναλάβει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!