Τη φανέλα του Μακεδονικού θα συνεχίσει να φοράει ο Κώστας Χαραλαμπίδης ο οποίος συμφώνησε με τους παράγοντες της ομάδας να ανανεώσει τη συνεργασία του και για την νέα περίοδο. Ο 29χρονος παίκτης αναμένεται να υπογράψει αύριο το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συλλόγου.
Ο προπονητής της ομάδας της Κοζάνης, Γιώργος Καλαφατάκης, έχει εκφραστεί θετικά και για την απόκτηση του Φίλιππου Συμεωνίδη αλλά και των Κυπρίων Παναγιώτη Τρισόκα και Μιχάλη Κουνούνη οι οποίοι δοκιμάζονται στις προπονήσεις του Μακεδονικού.
Εν τω μεταξύ ο Ντάρεν Κέλι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριό του με αποτέλεσμα να παραμείνει ακόμη αδιευκρίνιστη η άφιξη του επί ελληνικού εδάφους.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος