Μπορεί να υπάρχει διάθεση συνεργασίας μεταξύ του Ηρακλή και του Γιώργου Γιιαννουζάκου, όμως οι δύο πλευρές έχουν τεράστιες διαφορές στο οικονομικό και όσο υπάρχει αυτό το πρόβλημα οι δύο πλευρές δε θα συνεργαστούν.

Αμφότερες οι πλευρές δείχνουν διάθεση να συμφωνήσουν, όμως μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα της επικείμενης επιστροφής του παίκτη στο «Ιβανόφειο» όλα παραμένουν ανοιχτά για το ποιο θα είναι το ρόστερ των «κυανόλευκων» για τη νέα περίοδο.

Την ίδια στιγμή, ο Ράτσα εξακολουθεί να δέχεται προτάσσεις για Αμερικανούς, παίκτες, οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς μεταγραφή στον «γηραιό».

Ο Σέρβος τεχνικός πάντως μπορεί να υπολογίζει από εδώ και πέρα στα αγωνιστικά πλάνα του τον Κροάτη πλέι μέικερ, Βλάντιμιρ Αντζούλοβιτς, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκρέι: «Υπάρχει πολύ ταλέντο στον ΠΑΟΚ, όταν κάποιος λείπει πρέπει ο επόμενος να αναλάβει»

Μπαζίνας: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα - Παίρνω πολλά από Καλάθη και Όσμαν»

Ομπράντοβιτς: «Όλα γίνονται εύκολα όταν έχεις μεγάλους και έξυπνους παίκτες»

Ρομπόλης: «Φάνηκε η διαφορά ποιότητας στο Άρης-ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός παίρνει σβηστά παιχνίδια που πέρυσι τον δυσκόλευαν»

ΑΕΚ: Συνθήματα κατά Μάκη Αγγελόπουλου στην Allwyn Arena

Το πανόραμα της Stoiximan GBL: Έκαναν το 2Χ2 Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Καρδίτσα και Περιστέρι Betsson

Καλαϊτζάκης: «Ασύλληπτη η άμυνά μας, δαγκώνουμε - Ο Ομπράντοβιτς κερδίζει τον σεβασμό γιατί τον δίνει»

Βόβορας: «Πήραμε ένα μάθημα, πρέπει να αποκτήσουμε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Η άμυνα ήταν στο επίπεδο που πρέπει, η επίθεση όχι»

«Πράσινο» πάρτι στην Πάτρα: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Προμηθέα