Δε σκοπεύει να παραιτηθεί ο Σβεν Γκόραν Έρικσον παρά το «κάζο» της εθνικής Αγγλίας από την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας με 1-0 στα πλαίσια του έκτου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ της Γερμανίας. Τα «Λιοντάρια» πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση στο Μπέλφαστ και η επόμενη μέρα στο νησί δε θα πρέπει να είναι πολύ ευχάριστη για τον Σουηδό τεχνικό. Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων ζητούν την απόλυσή του: «Απολύστε τον Σουηδό», και αναφέρουν πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ταπεινώθηκε: «Η Αγγλία ξεφτιλίστηκε».

«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ. Θα προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα. Τον Οκτώβριο, κερδίζουμε δύο ματς και προκρινόμαστε. Αυτή είναι η χειρότερη εμπειρία μου από τότε που ήρθα στην Αγγλία επειδή ήταν ένα παιχνίδι προκριματικών. Δεν έπρεπε να χάσουμε, Δεν έπρεπε να φέρουμε καν ισοπαλία. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια σαν και αυτό. Δεν το κάναμε όμως και είμαι όπως και οι παίκτες μου πολύ απογοητευμένος» δήλωσε ο Έρικσον, ο οποίος σχολίασε και το ότι είναι πολύ αυτοί που πιστεύουν πως θα πρέπει να παραιτηθεί: «Αν χάνουμε από τη Βόρεια Ιρλανδία δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί τους. Όμως το θέμα της απόλυσής μου είναι στη δικαιοδοσία της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου».

«Η εμφάνισή μας στο παιχνίδι αυτό ήταν καλύτερη από αυτήν του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στην Δανία, όμως το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο επειδή ο αγώνας ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όχι ένα φιλικό. Είναι πολύ, πολύ χειρότερο. Ακόμα όμως κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας, και μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς που χρειαζόμαστε τον Οκτώβριο» συμπλήρωσε ο πρώην τεχνικός της Λάτσιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Κοντογεώργης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!