Κόντρα στον Ηρακλή και στην αρνητική παράδοση και με στόχο την 5η συνεχόμενη νίκη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο Ιβανώφειο. Κανονικά στην αποστολή ο Μουλαομέροβιτς.


Η παραμονή στην κορυφή περνάει μέσα από το Ιβανώφειο και οι παίκτες του ΠΑΟΚ το ξέρουν καλά αυτό. Γι’ αυτό και το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το πέμπτο συνεχές τους ροζ φύλλο αγώνα. Η παράδοση είναι αρνητική για τον «Δικέφαλο» που έχει να κερδίσει μέσα στην έδρα του «Γηραιού» από το 1998.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, σε δηλώσεις τόνισε ότι σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχει σημασία η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες, καθώς πάντοτε η ψυχολογία

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και σε αυτά τα παιχνίδια, σχεδόν ποτέ δεν έχει σημασία η θέση στην οποία βρίσκονται οι ομάδες, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετική ψυχολογία, αλλά για εμάς, είναι και αυτό ένα παιχνίδι, όπου η νίκη θα μας δώσει δύο ακόμη βαθμούς. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν προτρέχουμε. Τώρα μας απασχολεί ο Ηρακλής, από την Κυριακή το επόμενο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι και μετά έχει σειρά ο Παναθηναϊκός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρέλεβιτς ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόσφατο φιλικό που είχαν δώσει οι δύο ομάδες.

«Δεν έχει καμία απολύτως σημασία τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι. Ήταν ένας φιλικός αγώνας, χωρίς καμία πίεση και στην αρχή ουσιαστικά της προετοιμασίας, ενώ τώρα και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει πολύ».

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή επανέρχεται στην αγωνιστική δράση ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του ULEB Cup κόντρα στην Ντέμπρετσεν λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε με το τύμπανο στο αυτί του.


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!