Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Γιόνας Καζλάουσκας αν και η αποστολή έφτασε το βράδυ της Πέμπτης από το Ζάγκρεμπ, δεν χαρίστηκε στους «ερυθρόλευκους» και το συγκέντρωσε πρωί-πρωί την Παρασκευή για προπόνηση.
Μοναδικός απών από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ήταν ο Μίλαν Τόμιτς ο οποίος ταλαιπωρούταν από γαστρεντερίτιδα. Ωστόσο ο πρώην τεχνικός και νυν παίκτης των «ερυθρόλευκων» έδωσε κανονικά το παρόν και γυμνάστηκε κανονικά δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.
Τα ίδια ισχύουν και για τον Μαρκί Πέρι, ο οποίο ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή προπόνηση.
Μοναδικό μείον για την ομάδα, θα είναι η απουσία του κόσμου από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς ο Ολυμπιακός θα εκτίσει με τον Πανιώνιο, τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής αποκλεισμού της έδρας του, με την οποία είχε τιμωρηθεί μετά τα επεισόδια των οπαδών του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας