Η έκπληξη ήταν μεγάλη, αλλά ταυτόχρονα και ευχάριστη για όλους στον ΠΑΟΚ. Η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη με τη συμμετοχή του Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και υπό το βλέμμα του Κώστα Βασιλειάδη. Ο «Πέτζα» ξεκίνησε προπονήσεις με τον «δικέφαλο» για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει του ΝΒΑ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας επέστρεψε στο γήπεδο μετά από κουραστικό καλοκαίρι.
Και οι δύο έγιναν δεκτοί από το σύνολο των παικτών και προπονητών με ιδιαίτερη χαρά. Ο Άλτον Φορντ θυμήθηκε την περσινή του δοκιμασία στην προετοιμασία των ΚΙνγκς και χαιρέτησε τον Σέρβο σούπερ σταρ, όπως και ο Μάρεϊ, που θυμήθηκε τις μονομαχίες του με τον «Πέτζα» στο ΝΒΑ. «Ήθελα να κάνω προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι πάντα η ομάδα που αγαπώ, πήρα και την άδεια από τον Μπάνε και είμαι εδώ να προπονηθώ μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το γεγονός», σχολίασε ο Στογιάκοβιτς, που φόρεσε ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.
Όσο για τον Βασιλειάδη, εμφανίστηκε στο γήπεδο με πολιτικά, συζήτησε με τον Μπάνε Πρέλεβιτς για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει και πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει προπονήσεις, αφού του συστήθηκε ξεκούραση υπό τον φόβο υπερκόπωσης.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με τον «δικέφαλο» και οι Χένιακ, Μάντσε και Γκαγκαλούδης..
Όπως υπήρχαν και τα δυσάρεστο στην προπόνηση, αφού αποχώρησε στη διάρκειά της με διάστρεμμα ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε μια βδομάδα.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης