Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του έδωσε ο Σάκης Τσιώλης για την εμφάνιση της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τους τόνισε ότι αυτό το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάξουν τη συνέχεια με τον Πανιώνιο. «Το ζητούμενο είναι να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο ματς της Κυριακής, να διδαχθούμε απ τα λάθη μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας», επισήμανε ο τεχνικός του Ιωνικού.
Ο Σάκης Τσιώλης στη προπόνηση της Τρίτης μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση τους με τον Παναθηναϊκό και τους είπε: «Το ζητούμενο είναι να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε στο ματς της Κυριακής, να διδαχθούμε απ τα λάθη μας και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας. Πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα, καθώς δεν υπάρχουν εύκολα η δύσκολα ματς».
«Ο καθρέφτης μιας ομάδας είναι η απόδοση της στο γήπεδο και όχι το όνομα της και η φανέλα της. Συνεπώς απαιτείται να μείνουμε προσγειωμένοι, να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας, έτσι ώστε να ικανοποιούμε κάθε Κυριακή τον κόσμο του Ιωνικού, ο οποίος διψάει για διακρίσεις. Ο κόσμος είναι δίπλα μας και εμείς πρέπει να του προσφέρουμε τη χαρά που περιμένει από εμάς», κατέληξε ο τεχνικός του Ιωνικού.
Στο μεταξύ, την Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Σάκη Τσιώλη για τον αγώνα της προσεχής Κυριακής με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός του Ιωνικού δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπεκιάι, Περόνε και τους τραυματίες Οφρυδόπουλο και Ουκάρ, ο οποίος υποβλήθηκε την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την Τετάρτη. Αντίθετα, στην διάθεση του Τσιώλη θα είναι ο Φιλίπ Ντα Κόστα.
Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου