Στην αντεπίθεση μετά τη δριμεία κριτική που δέχτηκε από τον Τύπο για την ήττα της Ίντερ από την Παλέρμο το προηγούμενο Σάββατο πέρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η ομάδα του Μιλάνου επικράτησε άνετα με 3-0 της Λέτσε και ο «Μάντσιο» βρήκε ευκαιρία να τα βάλει με τους επικριτές του.

«Πάντα είναι εύκολο να ασκείς κριτική όταν είσαι απέξω. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας νωρίτερα λόγω των προκριματικών του Champions League και δεν ήμουν σε θέση να προχωρήσω σε πολλές αλλαγές. Έχουμε διανύσει μόλις τρεις αγωνιστικές και ήδη ορισμένοι άρχισαν να λένε πως ο Πιζάρο δεν παίζει στη φυσική του θέση και άλλα πολλά. Δεν θα έπρεπε να κρίνουν αν δεν ξέρουν καλά πώς έχει η κατάσταση», δήλωσε σχετικά ο «Μάντσιο», ενώ από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι», Μάσιμο Μοράτι φάνηκε ικανοποιημένος. «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Αυτές οι αναμετρήσεις μπορούν να αποβούν επικίνδυνες, αν δεν σκοράρεις νωρίς. Νομίζω πως ο Μαντσίνι έχει κατασταλάξει σε μια σταθερή σύνθεση, αν και οι επιθετικοί μπορούν να αλλάζουν συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς που βρήκε δίχτυα μετά από 10 μήνες αφλογιστίας στο πρωτάθλημα τόνισε: «Είχαμε καλή απόδοση. Χαίρομαι για το γκολ που πέτυχα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε όποια θέση μου το ζητήσει ο προπονητής μου. Η ομάδα μας γίνεται και αισθάνεται όλο και πιο ισχυρή, αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι».

Στον αντίποδα, οι γκρίνιες για τον Άντζελο Γκρεγκούτσι μετά τη συγκομιδή μόνο ενός βαθμού στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι πολλές. «Οι παγκόσμιας κλάσης παίκτες της Ίντερ έκαναν τη διαφορά στον αγώνα. Χρειάζομαι χρόνο και ελπίζω να μου δοθεί», δήλωσε ο προπονητής της Λέτσε που δεν τυγχάνει της εμπιστοσύνης των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι ζητούν την επαναπρόσληψη του Ζντένεκ Ζέμαν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube