Σε απολογία, ενώπιον του εθνικού συμβουλίου δεοντολογίας της Γαλλίας, κλήθηκε να ο Ζαν Μισέλ Ολά. Ο πρόεδρος της Λιόν, αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, προέβη σε δηλώσεις για τη διαιτησία του σαββατιάτικου αγώνα με την Μπορντό, ο οποίος έληξε ισόπαλος (1-1).
Κατά γενική ομολογία, η ομάδα που αδικήθηκε στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ήταν η Μπορντό, καθώς ο διαιτητής Μπρούνο Ντεριέν της αρνήθηκε τρία πέναλτι! Εντούτοις ο κ. Ολά έκανε λόγο για «διαιτησία χωρίς προηγούμενο υπέρ της Μπορντό», δήλωση για την οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόεδρος του συμβουλίου δεοντολογίας είναι ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός, Ντομινίκ Ροστό, ο οποίος, αναφερόμενος στο θέμα, δήλωσε: «Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι αυτό». Μαζί πάντως με τον πρόεδρο της Λιόν κλήθηκαν και οι εκπρόσωποι της Μπορντό, μεταξύ των οποίων ο Νταβίντ Τζεμαλί, που μίλησε για «προστασία της Λιόν από τους διαιτητές».
Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς