Την Τετάρτη το βράδυ, μετά από συνάντηση είχαν ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και στελέχη της κατασκευαστικής εταιρίας FISCOP, αποφάσισαν να γίνουν και άλλες ριζικές αλλαγές στο γήπεδο του Περιστερίου, ούτως ώστε να είναι βασισμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με την προοπτική το γήπεδο να χαρακτηριστεί προδιαγραφών UEFA .
Συκγεκριμένα, οι σημαντικότερες από αυτές είναι: 1) Η δημιουργία 4 σουιτών πάνω από τον χώρο των VIP στην Θύρα 3. Οι σουίτες θα φιλοξενούν σημαντικούς παράγοντες του ποδοσφαίρου αλλά και του τόπου μας, θα έχουν χωρητικότητα 64 θέσεων, φτιαγμένες σε ευρωπαϊκά πρότυπα. 2) Θα κατασκευαστούν δημοσιογραφικά θεωρεία 100 θέσεων στο πάνω μέρος της Θύρας 7 (απέναντι από τα επίσημα), έτσι ώστε οι δημοσιογράφοι να μπορούν να κάνουν ευκολότερα το έργο τους. 3) Η ολοκλήρωση της μεταλλικής κερκίδας 2000 θέσεων, στην Θύρα 1, η οποία θα διατίθεται για τους φιλοξενούμενους. 4) Η δημιουργία σκέπαστρου. 5) Η δημιουργία νέων χώρων εσωτερικά όπως μικτή ζώνη, κυλικεία, και σύγχρονη μπουτίκ.
Τα έργα ανακαίνισης θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μετά από έναν μήνα. Γι’ αυτό το λόγο, η ΠΑΕ ζητάει από τον κόσμο την κατανόηση και την υπομονή για τις εργασίες που θα γίνουν και όποια προβλήματα τυχόν προκύψουν, μέχρι να τελειώσουν τα έργα.
Στα αγωνιστικά, στην προπόνηση της Πέμπτης συμμετείχαν κανονικά ο Τάκης Παππάς, ο Βαγγέλης Ντάγκας αλλά και ο Αλεν Ραγκουέλ, οι οποίοι τέθηκαν στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου. Σε ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να είναι οι Γελαδάρης και Μανίκας, ενώ την Παρασκευή θα γίνει το τελικό τεστ για τον Μίλεν Πέτκοφ. Τέλος, περισσότεροι από 150 φίλαθλοι του Ατρομήτου θα ταξιδεύσουν στην Καλαμαριά για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής, για να στηρίξουν την ομάδα.
Επιμέλεια:Δημήτρης Ζαχάρης