Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, έκανε ο προπονητής της Προοδευτικής, Σούλης Παπαδόπουλος. Οι «βυσσινί» υποδέχονται της Κυριακή (17:00) την Καλαμάτα. «Υπάρχει άγχος, όπως σε όλες τις πρεμιέρες. Ειδικά αν είσαι γηπεδούχος» εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος στο νέο ξεκίνημα της ομάδας θέλει κοντά του «τον κόσμο μας, ο οποίος βοηθάει πάντα τον σύλλογο. Θέλουμε στο πρώτο ματς της χρονιάς να δώσει βροντερό παρόν».
Ο προπονητής της Προοδευτικής έστειλε ένα μήνυμα στους φιλάθλους, το οποίο λέει και στους παίκτες του: «Να γνωρίζετε πώς το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει, δεν τελειώνει. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, όπως εμείς που θέλουμε να ανέβουμε στην Α’ Εθνική, πρέπει να έχουν διάρκεια».
Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο ματς με την Καλαμάτα: «Σίγουρα οι ομάδες δεν είναι έτοιμες. Άλλο τα φιλικά παιχνίδια και άλλο τα επίσημα. Εμείς έχουμε δίψα για τη νίκη και ελπίζω ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε την Καλαμάτα, γιατί είναι ένας σύλλογος με ιστορία, αλλά δεν τη φοβόμαστε. Αν εμείς δείξουμε σοβαρότητα και παίξουμε αυτό που μπορούμε, τότε θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Το θετικό στοιχείο είναι πως όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών: «Την κατάλληλη στιγμή είναι όλοι έτοιμοι. Μπορεί κάποιοι, λόγω τραυματισμών, να έμειναν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά είναι έτοιμοι να προσφέρουν» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.
Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς