Δηλώσεις έκανε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, εν όψει της δεύτερης αγωνιστικής του ULEB Cup, στα πλαίσια της οποίας ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Γκραβελίν.

Έτοιμος για την δεύτερη νίκη του στο ULEB Cup είναι ο ΠΑΟΚ, που την Τρίτη στις 9μ.μ αντιμετωπίζει στην Γαλλία την Γκραβελίν. Ο «Δικέφαλος» δείχνει να έχει αφήσει οριστικά πίσω του την ήττα από τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα και ταξιδεύει στη Γαλλία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, συνιστώντας παράλληλα στους παίκτες του προσοχή απέναντι στη Γαλλική ομάδα.

« Η Γκραβελίν είναι επικίνδυνη ομάδα, και ειδικά στο γήπεδό της θέλει πολύ προσοχή. Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε, έχουμε πει ότι μας ενδιαφέρει το Uleb Cup. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται προσοχή, γιατί και με την Ντεμπρετσένι όταν χαλαρώσαμε αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να έχουμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι και πουθενά αλλού».

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί στο παιχνίδι της Τρίτης, πάνοπολος. Ο Πρέλεβιτς θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στη Ουγγαρία για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντέμπρετσεν εξαιτίας ενός προβλήματος με το τύμπανο του αφτιού του.


Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube