Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Ιταλός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εξήρε το πάθος των παικτών του και την αγωνιστική νοοτροπία τους. «Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς αλλά και από τους παίκτες μου, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και έβαλαν τα πόδια τους στη “φωτιά”. Μού άρεσε η πειθαρχία η νοοτροπία αλλά και ο σεβασμός στην τακτική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «πρασίνων» και συνέχισε: «Σταδιακά βελτιωνόμαστε και ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει πλάνο πάνω στο οποίο κινούμαστε».

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε αναλυτικά: «Είμαι ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς αλλά και από τους παίκτες μου οι οποίος έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και έβαλαν τα πόδια τους στη “φωτιά”. Μού άρεσε η πειθαρχία η νοοτροπία αλλά και ο σεβασμός στην τακτική. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά αλλά στενοχωρήθηκα που δεχθήκαμε το γκολ όταν ο Γκούμας ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε στροφές και παίξαμε καλύτερα. Με ικανοποίησε το ότι όταν παίζαμε με έναν επιθετικό και με τρεις η Βέρντερ, εμείς ήμασταν αυτοί που κάναμε τρεις ευκαιρίες ενώ οι αντίπαλοί μας καμία», τόνισε ο Ιταλός και πρόσθεσε: «Σταδιακά βελτιωνόμαστε και ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει πλάνο πάνω στο οποίο κινούμαστε. Αρκετοί παίκτες παίξανε καλά κάτι που επίσης με χαροποίησε ιδιαίτερα». Ερωτηθείς για τη μη συμμετοχή του Ολισαντέμπε στην αποστολή εξήγησε: «Μίλησα μαζί του, μου είπε πως έχει πρόβλημα φυσική κατάστασης και για αυτό δεν τον χρησιμοποίησα».

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και για την αντικατάσταση του Γιάννη Γκούμα. «Δεν ήμαστε ακόμα 100% έτοιμοι. Ήμαστε μια ομάδα με νέους αλλά και νεαρούς παίκτες. Σιγά-σιγά πιστεύω ότι τα προβλήματα θα λυθούν. Σε λίγο καιρό θα δείτε τον πραγματικό Παναθηναϊκό». Όσο για την αντικατάσταση του Γκούμα: «Δεν έχω πρόβλημα με τον γιατρό. Είναι φίλος μου. Έκανε αυτό που ήταν σωστό για την υγεία του παίκτη. Απλά ήμασταν άτυχοι, γιατί όταν βγήκε από το παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ».

Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος, Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube