Να τελειώσει η Τσέλσι γρήγορα με την υπόθεση πρωτάθλημα είναι ο στόχος του Γουίλιαμ Γκαλάς σύμφωνα με δηλώσεις του στη «Σαν». Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε πως αν η ομάδα του συνεχίσει με αυτό το ρυθμό θα κατακτήσει τον τίτλο από τον Ιανουάριο και θα έχει την ευκαιρία να στρέψει την προσοχή της στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο σκοπός μας είναι να κερδίσουμε στην Ευρώπη, όπου έχουμε αποκλειστεί δύο συνεχόμενες χρονιές στον ημιτελικό. Ξέρουμε πως η Πρέμιερσιπ αργά ή γρήγορα θα είναι δική μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος.

Οι «μπλε» είναι ήδη δέκα βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έντεκα από την Άρσεναλ, έχοντας επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ένα παιχνίδι παραπάνω από τους βασικούς αντιπάλους. Αύριο, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει στο Άνφιλντ τη Λίβερπουλ και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube