Οι τρεις της επίθεσης ξεχώρισαν για τον Απόλλωνα, ειδικά στο πρώτο μέρος, O μόνος που φάνηκε στην επανάληψη ήταν, ο πρωταγωνιστής του αγώνα, Χάρης Παππάς. Άξιος συμπαραστάτης του Κλέιτον, του Ουέλινγκτον και του σκόρερ ήταν ο Ιωάννου, κυρίαρχος στην άμυνα του. Καλύτερος των ηττημένων ο Έντβιν Μουράτι.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Κόβατς : Σταθερός και ψύχραιμος έδωσε σιγουριά στη άμυνα του, που λειτούργησε πολύ καλά γνωρίζοντας ότι πίσω της βρίσκεται ένας τερματοφύλακας έτοιμος να «καθαρίσει».

Αμπονσά: Έδωσε δύναμη στην άμυνα του Απόλλωνα και κέρδισε πολλές μάχες δεν απέφυγε κάποια λάθη, άλλωστε δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.

Φυτανίδης: Ο αμυντικός που πιέστηκε λιγότερο από τους επιθετικούς του Ηρακλή, αλλά ήταν σοβαρός αν και έκανε κάποια λάθη

Ιωάννου: Ο παίκτης που έκανε την διαφορά στη άμυνα της ομάδας του, κλείνοντας όλες τις τρύπες κινούμενος πάντα εκεί που έπρεπε.

Πετκάκης: Είχε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι του δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αλλά η αξία του είναι αναμφισβήτητη.

Μουράφσκι: Αθόρυβος αλλά χρήσιμος ο Πολωνός, δεν συγκρίνεται με τον Ιωάννου, αλλά βοήθησε αρκετά.

Καραμανλής: Δείχνει καλά στοιχεία σε κάθε παιχνίδι, δίνει γρήγορα την μπάλα κάτι που ευνοεί το παιχνίδι της ομάδας του.

Ν.Χ. Παπαδόπουλος: Αντιμετώπισε πολλά προβλήματα όταν ανέβηκε ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο αλλά όπως όλη η άμυνα του Απόλλωνα προσπάθησε πολύ.

Παππας: Δεν ήταν εντυπωσιακός αλλά έδειξε την κλάση του στο τελείωμα των φάσεων όπως και την «απίστευτη» ταχύτητα του

Κλέιτον: Ο καλύτερος των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο συνέχισε να προσπαθεί στην επανάληψη.

Ουέλινγκτον: Εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο με μερικές «φοβερές» ενέργειες δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Διλμπέρης: Παρότι η ομάδα του έχασε έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις στα πρώτα λεπτά. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ ή την ήττα του «Γηραιού»

Παπαζαχαρίας: Ο καλύτερος από τους δυο στόπερ του Ηρακλή αλλά και αυτός ήταν πολύ μέτριος.

Σεγκιρί: Ήταν σε κακή μέρα ενώ δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τον Παππά στη φάση του γκολ.

Δρούγας: Δεν τα πήγε και άσχημα αφού ήταν αποφασιστικός στις επεμβάσεις του έχοντας δύσκολο έργο με τους Παππά και Πετκάκη.

Σνάουτσερ: Ταλαιπωρήθηκε από το Κλέιτον αλλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σε καλή μέρα όπως και αν έχει.

Επαλέ: Είχε κάποια ξεσπάσματα αλλά δεν βοήθησε σε διάρκεια την ομάδα του, παρότι είχε δοκάρι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου

Μουράτι: Πολύ καλός δημιούργησε φάσεις για τους επιθετικούς της ομάδας του, ενώ δεν δίστασε να πάρει πρωτοβουλίες όταν ο Ηρακλής πίεζε.

Πρίττας: Μέτριος συνολικά αλλά ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν έτρεξε πολύ και ήταν από τους βασικούς λόγους που η ομάδα του πίεσε τόσο ψηλά

Λαουάλ: Όπως και ο Πρίττας ανέβηκε στην επανάληψη αλλά ήταν χειρότερος από τους δυο αμυντικούς χαφ του Ηρακλή

Λαγός: Η απόδοση του ανέβηκε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο αλλά η ομάδα σίγουρα περιμένει περισσότερα από αυτόν

Ερέρα: Σπουδαίος τεχνίτης αλλά δεν είναι ο επιθετικός που τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα και μπαίνει στην φάση, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube