ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ
Με το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ να προβληματίζεται για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, όπου δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη, οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο τουρνουά της Κεφαλλονιάς. Η σημερινή προπόνηση, πάντως, συνοδεύτηκε και από μία επιστροφή, αυτή του Σπύρου Παντελιάδη. Ο πλέι μέικερ, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Γερμανία με τη φανέλα των Σκαϊλάινερς Φρανκφούρτης, έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Ένωση, στην οποία αγωνιζόταν το 2002, όταν οι «κιτρινόμαυροι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη του αγωνιστική εμφάνιση στο φιλικό της ομάδας με το Μαρούσι, την Τετάρτη.
Ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ
Εν τω μεταξύ, στη Δάφνη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Κακιούζης. Ο αδελφός του αρχηγού της «χρυσής» Εθνικής ανδρών Μιχάλη Κακιούζη, συμφώνησε σήμερα για συνεργασία ενός έτους με τη Δάφνη. Πέρυσι, ο Γιάννης Κακιούζης αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, ενώ και τα δύο αδέλφια ξεκίνησαν την καριέρα τους από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Γιάννης Κακιούζης έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Πανιωνίου, Μακεδονικού και Ηλυσιακού.
Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας