Ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι, Γκράχαμ Πολ, ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι οι οπαδοί των «κόκκινων» εκτόξευσαν αντικείμενα εναντίον του Φρανκ Λάμπαρντ μετά το γκολ που σημείωσε. Υπενθυμίζουμε ότι το ματς του ''Άνφιλντ'' τέλειωσε με σκορ 4-1 υπέρ των Λονδρέζων.

Την είδηση επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μιλώντας στην εφημερίδα «Daily Telegraph»: «Έχει καταγραφεί από τον διαιτητή ότι ρίχτηκαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο». Αναμένεται πλέον η απόφαση της ομοσπονδίας εάν θα προχωρήσει σε έρευνα για το ποιοι έριξαν τα αντικείμενα και εάν ζητήσει το υπάρχον οπτικό υλικό του αγώνα προκειμένου να αναγνωρίσει τους ενόχους.

Ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε πως ο Λάμπαρντ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει περαιτέρω κυρώσεις για την χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς της Λίβερπουλ μετά το τέρμα που σημείωσε.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπό έντονη πίεση ο Γκλάσνερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Κούνια: «Έχουμε ακόμα μεγάλη εμπιστοσύνη μέσα μας, κάτι καλό μπορεί να βγει»

«Είσαι ένας σκ@@@#### Μπρόμπεϊ»: Ο Χάαλαντ, απαντούσε με χειροκρότημα στην καζούρα των αντίπαλων οπαδών!

Χαμός με Τσάκα, παραδέχθηκε το πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού και κινδυνεύει με πέντε χρόνια φυλάκιση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημά της στην Premier League

Νέβιλ: «Ο Καρίκ πρέπει να σταματήσει να υπερασπίζεται τους παίκτες της Γιουνάιτεντ»

Έσωσε τον βαθμό, όχι όμως τη νέα «γκέλα» η Γιουνάιτεντ!

Πεντάρα κορυφής για την απόλυτη Σίτι, διπλό-ανάσα για τη Λίβερπουλ στην επιστροφή Ιραόλα στο Μπόρνμουθ!

Πρώτο γκολ με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση για τον Έντσο στη Σίτι!

Αρτέτα: «Απογοητευμένος από εικόνα και αποτέλεσμα-Πρέπει να νιώσουμε τον πόνο και να πάρουμε το μάθημα»