Βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές στο σπίτι του προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Σβεν-Γκόραν Έρικσον. Οι άγνωστοι έσπασαν ένα παράθυρο, πετώντας κάποιο αντικείμενο, πιθανότατα τούβλο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λονδίνου δεν έχει γίνει ακόμη καμία σύλληψη. Ο Σουηδός τεχνικός βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής τον τελευταίο μήνα, λόγω της ταπεινωτικής ήττας από τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0, η οποία έθεσε εν αμφιβόλω την πρόκριση των «λιονταριών» στο Μουντιάλ του 2006.

«Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Παρόμοια περιστατικά συνέβησαν και πριν από το ματς με τους Βορειοιρλανδούς» δήλωσε ο Έρικσον. «Δε νομίζω πως πρόκειται για θυμωμένους οπαδούς. Στα γήπεδα που πήγα τον περασμένο μήνα συνάντησα πολλούς φιλάθλους, και όλοι μου έλεγαν το ίδιο πράγμα: μην ακούς τον Τύπο».

Υπενθυμίζουμε ότι η Αγγλία διακυβεύει την πρόκριση στα δύο τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Αυστρία και Πολωνία, εντός έδρας.


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!

Pasillo από Σίτι και Βίλα στον Μπερνάρντο Σίλβα - Συγκινήθηκε ο Πορτογάλος και ο Γκουαρντιόλα

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε δικό του το απόλυτο ρεκόρ των ασίστ στην Premier League!

«Έπεσε» το Etihad στο αντίο του Πεπ: Το τρομερό κορεό των φίλων της Σίτι για τον Γουαρδιόλα!