Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της ότι ο «Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει ανάμειξη στα διοικητικά του Ακράτητου, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ δεν είναι νόμιμη». Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Ά εθνικής αντιμετωπίζει την ποινή της αποβολής από το πρωτάθλημα καθώς και της επιβολής προστίμου.
Η απόφαση για επιβολή κυρώσεων αναβλήθηκε για την επόμενη συνεδρίαση μετά την διαβεβαίωση του Δημάρχου των Άνω Λιοσίων, Νίκου Παπαδήμα, ότι το πρόβλημα θα λυθεί με νόμιμο τρόπο .
Επίσης, η ΕΕΑ αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πάμισσος Μεσσήνης, λόγω οφειλής προς τον ποδοσφαιριστή Γ. Καρατζά, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Λίλας Βασιλικού, για μεταφορά της έδρας της στο Δημοτικό γήπεδο Χαλκίδας.
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος