Ρασάντ Ράφιλντ Ράιτ. Το όνομα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Πανιώνιου, που έψαχνε τον αντικαταστάτη του Τζερόντ Χέντερσον. Ο 22χρονος πλέι μέικερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους κυάνερυθρους, με την προοπτική ανανέωσης για έναν χρόνο.

Ήθελαν να το διώξουν και ήδη είχαν αρχίσει να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Αυτός τους διευκόλυνε, καθώς βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης. Ο λόγος για τον Τζερόντ Χέντερσον, που αποτελεί παρελθόν από τον Πανιώνιο, που δεν καθύστερησε καθόλου να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Ρασάντ Ράφιλντ Ράιτ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Ο 22χρονος Αμερικάνος, πλέι μέικερ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα εδώ και μία βδομάδα και θα κάνει ντεμπούτο από την Κυριακή με αντίπαλο τον Ηρακλή στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Ο Ρασάντ Ράιτ αποφοίτησε το Καλοκαίρι από το κολέγιο, Τζόρτζια και επιλέχτηκε στο Νο 58 των ντράφτ από τους Πέισερς. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα είχε 8.8 μ.ο πόντων.

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!