Εντείνεται η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση της Ρόμα και τον Αντόνιο Κασάνο, με αφορμή την παραμονή ή όχι του παίκτη στην ομάδα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο διεθνής επιθετικός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «Gazzetta dello Sport», κατηγορεί τη διοίκηση των «τζιαλορόσι» ότι επιχειρεί να τον διώξει από τον σύλλογο, ενώ επαναλαμβάνει ότι ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα.
«Επαναλαμβάνω πως θέλω να μείνω στη Ρόμα. Δεν θέλω εγώ να φύγω, αλλά ο σύλλογος θέλει να με διώξει», τόνισε ο διεθνής επιθετικός, που παράλληλα διέψευσε ότι ζήτησε τα ίδια χρήματα με τον Φραντσέσκο Τότι. «Τον Φεβρουάριο μου έκαναν μία προσφορά την οποία μετά απέσυραν, χωρίς να μου εξηγήσουν τίποτα. Νομίζω πως με κοροϊδεύουν. Είχα συνάντηση με τη διοίκηση στις 8 Σεπτεμβρίου και τους είπα ότι θέλω να μείνω. Έκανα πίσω στις απαιτήσεις μου, αλλά εκείνοι δεν έκαναν ούτε ένα βήμα μπροστά», πρόσθεσε ο διεθνής άσος, οι σχέσεις του οποίου με τους πρωτευουσιάνους οδηγούνται σε οριστική ρήξη.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο σύλλογος της «αιώνιας πόλης» θέλει να παραχωρήσει τον Κασάνο κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης