Ο αμυντικός της Άρσεναλ , Σολ Κάμπελ αποκάλυψε στην Sun της Σκωτίας πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στα «χάιλαντς» για λογαριασμό της Σέλτικ.

Ο Άγγλος πρώην διεθνής επιβεβαίωσε την πληροφορία που έκανε λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον των «Κελτών» τόνισε όμως πως προτιμά να μείνει στην Άρσεναλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αγγλικού Τύπου οι «κανονιέρηδες» του έχουν κάνει πρόταση μονοετούς ανανέωσης ενώ έχει ξεκινήσει συζητήσεις και με τον προπονητή της Σέλτικ, Νιλ Λένον.

Ο 35χρονος αμυντικός δήλωσε σχετικά: « Έχω μιλήσει με τον Νιλ και με εντυπωσίασαν αυτά που είχε να μου πει. Στην συζήτηση μας δεν αναφερθήκαμε στο οικονομικό. Τίποτα δεν είναι οριστικό. Η Σέλτικ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, δεν μπορείς να αγνοήσεις το ενδιαφέρον μιας τόσο σπουδαίας ομάδας».

Για να αποδεχθεί όμως οποιαδήποτε προσφορά θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει τον επόμενο προπονητή της ομάδας καθώς ο Λένον δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στον πάγκο της Σέλτικ: «Ο Νιλ με εκπλήσσει. Τα πήγε πολύ καλά αν και βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας αργά μέσα στην σεζόν. Με θέλει γιατί ψάχνει να βρει ηγέτες. Αν και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι και του χρόνου προπονητής φαίνεται πως γνωρίζει τι χρειάζεται ο σύλλογος και εκτιμώ το ενδιαφέρον του. Είναι σημαντικό για εμένα να γνωρίζω ποιος θα είναι προπονητής. Η Σέλτικ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες αν και εξετάζω και άλλες προτάσεις. Επίσης πρέπει να δείξω τον απαραίτητο σεβασμό στην Άρσεναλ και να περιμένω την πρόταση της».



Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!