Ο Χάρι Ρέντναπ δεν έχει καμία όρεξη να χάσει τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του και έτσι απέκλεισε το ενδεχόμενο να «παραδώσει» τον Λούκα Μόντριτς στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακόμα και έναντι τριάντα εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κροάτης μέσος είναι στην κορυφή της λίστας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έπειτα από την πολύ καλή σεζόν που έκανε με την Τότεναμ οδηγώντας την στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αν και η πρόταση είναι ελκυστική ο προπονητής των «σπιρουνιών»- που θέλει τη νέα χρονιά να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία η ομάδα του- δεν το σκέφτεται καν και με δηλώσεις του στην Sun ξεκαθάρισε την θέση του: « Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συμβεί. Ο Λούκα είναι το κλειδί σε οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουν τι πιστεύω για αυτόν. Αν θέλεις να ανέβεις επίπεδο δεν αρχίζεις να πουλάς τους καλύτερους παίκτες σου».

Μάλλον ο μεγαλύτερος στόχος του Ρέντναπ αυτό το καλοκαίρι είναι να κρατήσει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν τον διεθνή Κροάτη αφού δήλωσε πως δεν θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Στέφεν Άιρλαντ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Στον αγγλικό Τύπο είχε γραφτεί πως υπήρχε ενδιαφέρον της Τότεναμ και για τον κεντρικό αμυντικό της Μπόλτον, Γκάρι Κέιχιλ κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό: «Έχω μια εξαιρετική ομάδα και επαναλαμβάνω πως και ο Λούκα Μόντριτς θα παραμείνει μέλος της».

Επιμέλεια: Κώστας Πασχαλίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έγραψε ιστορία η Μάντσεστερ Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ»

Είναι δύσκολη η ζωή στην Premier για την Κόβεντρι

Επιτροπή διαιτησίας: «Λανθασμένη κρίση στο γκολ του Χάαλαντ, το επικοινωνήσαμε στη Γιουνάιτεντ»

Με μισή φάση και 10 παίκτες από το 24' η Σίτι πανηγύρισε το απόλυτο από το πουθενά στο «Ολντ Τράφορντ»!

Απίστευτη εξέλιξη στο «Ολντ Τράφορντ»: Όλοι νόμιζαν ότι ήταν οφσάιντ, αλλά ο VAR έχρισε σκόρερ τον Χάαλαντ!

Ο Μπάμπης πήρε τ' όπλο του: Με MVP Κωστούλα η Μπράιτον, πέρασε με πεντάρα από το Κόβεντρι!

Άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League ο Κωστούλας με υπέροχη ενέργεια και εκτέλεση!

Άφησε στην άκρη τα... κόκκινα συναισθήματά του και κατέφερε κάτι μοναδικό ο Αρμπελόα με τη Φούλαμ

Αρτέτα: «Απαράδεκτη απόφαση-Αυτό δεν είναι πέναλτι σε κανένα παιχνίδι, σε κανένα πρωτάθλημα»

Με «κανονιές» των Γκιμαράες και Σάκα στην κορυφή της Premier η Άρσεναλ!