Κι όμως, παρά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες αλλά και στο χθεσινό Δ.Σ. υπάρχουν πιθανότητες για την παραμονή του Νικόλα Πατέρα ή την διαδοχή του από τον Παύλο ή τον Θανάση Γιαννακόπουλο στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από χθες ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο συζητήσεων με μετόχους, με σκοπό για να βρεθεί μια λύση κοινής αποδοχής για την προεδρία της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτεται σοβαρά να έχει νέες επαφές με τον Νικόλα Πατέρα έτσι ώστε να αλλάξει τελείως η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και να αναλάβει και πάλι ο κ. Πατέρας τα «ηνία» της ΠΑΕ.

Κάποιοι εκτιμούν ότι, στην περίπτωση που ο κ. Πατέρας εμμείνει στην απόφασή του, τότε, η λύση του Παύλου Γιαννακόπουλου θα επανέλθει στο προσκήνιο, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ όμως να επηρεάζεται αρκετά από τις αντιδράσεις των οπαδών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν πρέπει να αποκλείεται και η λύση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος εάν υπάρξει πρόταση από τον Νικόλα Πατέρα, τότε, ίσως αποβάλει τους ηθικούς φραγμούς που έχει.

Πατέρας: «Δεν θέλω διχασμό»

Τον κόσμο για την υποστήριξή του ευχαρίστησε ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του στο High Tv από την Ελβετία που βρίσκεται. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: «Έμαθα τι έγινε έξω από τα γραφεία και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, διότι δεν θέλω διχασμό».

Επικοινωνία με Νιόπλια

Με τον Νίκο Νιόπλια μίλησε χθες ο Αντώνης Αντωνιάδης και τον ενημέρωσε ότι σύντομα θα κληθεί να μιλήσει για τα σχέδια του για τη νέα σεζόν. Φαίνεται ότι η περίπτωση παραμονής του Νίκου Νιόπλια συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, παρά τα όσα έχουν συμβεί στα διοικητικά της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εκφράζει το dna του Ενωσίτη το μήνυμα του Μελισσανίδη στον Αλμέιδα»

Κόντης και… με τη βούλα - Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό

Το γκολ του Πόνσε κόντρα στον Άρη αναδείχθηκε κορυφαίο 5ης και 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super league

Παραμένει στον Παναιτωλικό ο Πετράκης

ΠΑΟΚ: Συνέχισε με θεραπεία ο Μουργκ και παραμένει αμφίβολος για Άρη

Νικολογιάννης: «Δύσκολο το 2x2 για Παναθηναϊκό, αλλά πιο πιθανό να γίνει με Κόντη - Να βγουν μπροστά και οι παίκτες»

Αποχαιρέτησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Τερίμ - «Είμαι σίγουρoς ότι θα κάνετε το 2x2»

Σταματέλος: «Ο Μεντιλίμπαρ θέλει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο για την 3η θέση και τη ψυχολογία»

Τσορμπατζόγλου: «Από τα ΠΑΟΚ-Άρης στο μπάσκετ έχει να γίνει τέτοιο πράγμα - Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι»

Κετσετζόγλου: «Πιθανόν με αλλαγές κόντρα στη Λαμία η ΑΕΚ - Η δικαίωση Αλμέιδα για την έκβαση του τίτλου»