Τις φήμες που τον ήθελαν να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, διέψευσε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, μιλώντας στην εφημερίδα «Φως».

«Συγγνώμη που θα το πω έτσι, αλλά είναι αναληθή τέτοια πράγματα. Εγώ να θέλω να φύγω; Πρώτη φορά το ακούω. Γιατί να θέλω να φύγω; Στον Ολυμπιακό είμαι μια χαρά. Ποτέ δεν είπα και σε κανέναν, είτε στον Ολυμπιακό είτε οπουδήποτε αλλού, ότι θέλω να φύγω. Δεν είναι μόνο ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι και ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον σύλλογο», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς εξελίσσεται ο τραυματισμός του, απάντησε: «Είμαι πολύ καλύτερα. Πλέον, νιώθω καλά. Θα έρθω στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου για να συνεχίσω την αποθεραπεία μου. Αλλά νιώθω πολύ καλύτερα. Απλά, δεν ήθελαν να την πατήσω σαν τον Ματ (Ντάρμπισαϊρ), που έμεινε έξω επτά μήνες, έχοντας και εκείνος πρόβλημα στους κοιλιακούς. Τώρα θα είμαι καλά και δυνατός ενόψει της νέας σεζόν. Ειλικρινά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν ξέρω γιατί δόθηκα αυτή η πληροφορία».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο