Σαφή θέση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη πήραν οι περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ για το κρίσιμο ΔΣ του συλλόγου. Λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση της επιστολής του «Τζίγκερ» που διαβάστηκε στη συνεδρίαση, ακούστηκε το σύνθημα «Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά, Βαρδινογιάννη…», ενώ ήταν εμφανής η δυσαρέσκεια για τη νέα καθυστέρηση στην ανάδειξη προέδρου.

Παράλληλα, κάποιοι οπαδοί σήκωσαν ένα πλακάτ, που παρουσίαζε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παύλο Γιαννακόπουλο σαν... Αδάμ και Εύα, με τον πρώτο να δίνει στον δεύτερο ένα μήλο και την επιγραφή «Παύλο, ξέρεις τη συνέχεια».

Με την έξοδο του Θανάση Γιαννακόπουλου ακούστηκε το σύνθημα: «Όσοι Θανάση φοράνε παντελόνια, δεν κάνουν συμφωνία με τον απατεώνα».

Ο κόσμος αναμένεται να κάνει γνωστές τις θέσεις του και στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό απόψε στο ΟΑΚΑ. Πάντως, η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, ενώ στο χώρο υπάρχει η διακριτική παρουσία δύο διμοιριών των ΜΑΤ.

* Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί επεισόδιο, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός οπαδού της ΑΕΚ, που περνούσε με μηχανή από το δρόμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»