Στον Ηρακλή αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν την τροπή που πήραν τα πράγματα και συγκεκριμένα την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ και τη μη έγκριση του φακέλου του «γηραιού», για τη συμμετοχή του στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν.

Mεγάλες σε όγκο και παλμό πορείες διαμαρτυρίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δημόσιες τοποθετήσεις από γνωστούς Ηρακλειδείς αλλά και πολιτικούς από τη συμπρωτεύουσα και φυσικά από τους διοικούντες την ομάδα, συνθέτουν το σκηνικό στην προσπάθεια να αποφευχθεί η… Β’ Εθνική.

Από εκεί και πέρα, από πλευράς Ηρακλή αναμένεται να κατατεθεί καταγγελία στην εισαγγελία για να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των ΠΑΕ, καθώς υπάρχει η αίσθηση πως τα κριτήρια αδειοδότησης δεν ήταν τόσο αυστηρά σε όλες τις περιπτώσεις που εξετάστηκαν. Αφήνουν λοιπόν να εννοηθεί πως υπάρχουν ομάδες που εξασφάλισαν άδεια συμμετοχής με αδιαφανείς διαδικασίες.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»

«Όλα τα όνειρά σας να γίνουν πραγματικότητα σαν του μικρού μας φίλου!»: Οι χριστουγεννιάτικες ευχές του Ατρομήτου

Μοίρασε και φέτος χαμόγελα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ατρόμητος