Έπιασε δουλειά ο Δημήτρης Γόντικας! Ο νέος Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συναντήσεις με τον Νικόλα Πατέρα αλλά και με τον Κώστα Αντωνίου για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα της ομάδας, προκειμένου η Διοικούσα Επιτροπή να «τρέξει» τις εξελίξεις μέχρι την Γενική Συνέλευση.

Μετά από την συνάντηση με τον Κώστα Αντωνίου ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε τη βοήθεια του τέως προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα θέματα της ομάδας.

Ο Νικόλας Πατέρας ανταποκρίθηκε και τον κάλεσε στο γραφείο του στο Κολωνάκι. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν –κυρίως- για την ΕΠΟ και την Σούπερ Λίγκα.

Πήρε την λίστα…
Με τον Κώστα Αντωνίου συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Γόντικας. Ο τέως ποδοσφαιρικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον νέο Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η λίστα με τους παίκτες προς αγορά που είχε ετοιμάζει ο Κώστας Αντωνίου για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς ο Δημήτρης Γόντικας έχει αναλάβει και κάποια από τα καθήκοντα που είχε ο κ.Αντωνίου στη διετία του ως διευθυντής του τμήματος.

Στην έκθεσή του ο Κώστας Αντωνίου είχε τα συμβόλαια που έχουν οι παίκτες, τον φάκελο με τους δανεικούς, αλλά τις εκτιμήσεις του για το «πού» η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της ΠΑΕ.

Η τελετή… παράδοσης-παραλαβής άφησε αρκετά ικανοποιημένους τους ανθρώπους που συνεχίζουν στην ομάδα, καθώς –όπως υποστηρίζουν- αποδεικνύει τον επαγγελματισμό του Κώστα Αντωνίου, ο οποίος δήλωσε πως θα είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του κ.Γόντικα και οποιουδήποτε από τη διοικούσα επιτροπή που συστάθηκε για να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube