Το ματς του Σαββάτου μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ βρίσκει την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ένα βαθμό πίσω από τη λονδρέζικη ομάδα. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον Σκωτσέζο τεχνικό να εκφραστεί εγκωμιαστικά, τόσο για την Τότεναμ, όσο και για τον τεχνικό της, Μάρτιν Γιολ.

Μάλιστα, ο Φέργκιουσον είπε μεταξύ άλλων πως είχε επιλέξει να προσλάβει σαν βοηθό του τον Ολλανδό, αλλά η επιστροφή του Κάρλος Κεϊρόζ άλλαξε τα αρχικά σχέδια: «Του πήρα τότε συνέντευξη και μιλήσαμε. Εντυπωσιάστηκα, αλλά από τη στιγμή που ο Κάρλος αποφάσισε να επιστρέψει, ήμουν χαρούμενος για την επιστροφή του».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός μίλησε με καλά λόγια για την Τότεναμ και τη φιλοσοφία της ομάδας: «Η φιλοσοφία της Τότεναμ ήταν πάντα σωστή, γι’ αυτό χαίρομαι που είναι στη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι αξίζουν την επιτυχία, αφού πάντα παίζουν με το σωστό τρόπο. Ο Μάρτιν Γιολ έχει κάνει φανταστική δουλειά. Ήξερα ότι θα τα κατάφερνε αφού έχει όλες τις δυνατότητες. Δημιούργησε καλή φήμη για τις προπονητικές του ικανότητες, από τότε που ήταν στην Ολλανδία».

Την προηγούμενη σεζόν η Τότεναμ, υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Γιολ, είχε πάρει ισοπαλία (0-0) στο «Ολντ Τράφορντ» σε ένα ματς που συζητήθηκε λόγω του καταπληκτικού γκολ του Πέδρο Μέντες που δεν μέτρησε όμως ποτέ, καθώς ο βοηθός διαιτητή δεν είδε πως η μπάλα είχε περάσει εμφανώς τη γραμμή της εστίας της Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!