Δεν πρόλαβε να τελειώσει το ελληνικό πρωτάθλημα και ήδη άρχισαν τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, το 18χρονο παιδί-θαύμα του λιθουανικού μπάσκετ.

Ο νεαρός άσος (2,09μ.) ανήκει στη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά στο συμβόλαιό του υπάρχει buy out. Φέτος είχε 11,1 πόντους και 5,1 ριμπάουντ στη λίγκα της Βαλτικής κατά μέσο όρο, ενώ στο λιθουανικό πρωτάθλημα είχε 8,9 πόντους και 5,1 ριμπάουντ ανά αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πάμεεεε….»: Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού ο Σιάο

Σπανούλης: «Δεν είδα κάτι που με ξάφνιασε, παίξαμε έξυπνα και με καρδιά - Ευχαριστώ τον Ομπράντοβιτς για όσα μου έμαθε»

Ομπράντοβιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο, όπως όλα στη ζωή - Μόνο συγχαρητήρια μπορώ να δώσω στον Σπανούλη»

«Και ήρθε πάλι εκείνη η ώρα, να ξαναγίνεις Αυτοκράτορας στη χώρα»: Γιορτή στο Αλεξάνδρειο για την τεράστια νίκη του Άρη!

Σπανούλης: «Κατάθεση ψυχής, δεν υστέρησε κανείς - Δεν είναι ο Άρης που ονειρεύομαι επειδή κάναμε μία μεγάλη νίκη»

Μόργκαν: «Είμαι περήφανος για την ομάδα - Οι οπαδοί, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου μού δίνουν αυτοπεποίθηση»

Η σπουδαία μάχη στο Αλεξάνδρειο και η 100άρα των «κίτρινων»: Τα highlights από το Άρης-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Πολλά μικρά πράγματα δεν πήγαν καλά, συγχαρητήρια στον Άρη»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Στο 1-2 ΠΑΟΚ και Άρης - Πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό

Αυτοκρατορική παράσταση του Άρη, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού με 100άρα!